Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Господинови Строймаркет ООД

гр. Варна
Западна Промишлена Зона,
ул. "Уста Кольо Фичето" 31
Варненска област
тел: 058 667767, 058 539107

Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Супермаркети за строителни и мебелни материали – GS Строймаркет. Строителни борси с повече от 20 годишен опит в търговията със строителни материали. Магазини за строителни материали за търговия на едро и дребно в шест града в страната, разполагащи с винаги заредени складове за строителни материали, отлични цени, бързо и качествено обслужване.

Господинови Строймаркет ООД вече има повече от 20 години доказан опит зад гърба си в търговията на едро и дребно със строителни материали, мебелни материали, консумативи и аксесоари. В нашите магазини и скалдове ще намерите пълен асортимент от строителни материали за изграждането на нова жилищна, търговска или обществена сграда, всичко необходимо за ремонт, довършителни работи, хидроизолация, топлоизолация или просто освежаване на дома. Предлагаме и пълна гама продукти и консумативи за производството на мебели и обзавеждане по класически стандарти, както и иновативни решения по най-модерни тенденции.

През изминалите години, борсите за строителни материали GS Строймаркет се доказаха като надежден и лоялен партньор в бранша и извоюваха водещи позиции на територията на Североизточна България. Към настоящия момент имаме собствени търговски и складови бази в градовете Варна, Добрич, Каварна, Шумен и София, които обслужват както големи корпоративни клиенти, ремонтни бригади, така и индивидуални поръчки. Днес със своите строителни супермаркети GS Строймаркет се нарежда сред водещите строителни борси в България.

GS Строймаркет извоюва своето стабилно място на пазара като директен вносител, дистрибутор и официален представител за региона на редица български и европейски фирми, сред които са: “Кроношпан България ЕООД”, “Винербергер ЕООД”, “Ксела България ЕООД”, “Хенкел България ЕООД”, “Брамак покривни системи ЕООД”, клинкерни плочи Agrob Buchtal, от скоро OWA – германските системи за окачени тавани, както и много други.

Поддръжката на богато снабдени складове за строителни материали във Варна, Добрич, София, Каварна и Шумен, конкурентните цени на строителни материали и професионалното обслужване ни извеждат на челни позиции като предпочитана строителна борса за търговия със строителни материали, оборудване и инструменти, обзавеждане за баня и кухня, материали за производство на мебели, мебелни аксесоари, обков, и много други артикули.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.