Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

REHAU SYNEGO – Енергийна ефективност и качество, което се отплаща

Новите PVC профили REHAU SYNEGO са идеалния начин за спестяване на енергия. При конструктивна ширина от 80мм и топлопреминаване на рамката Uf≤1,0 W/m²K , в съчетание с троен стъклопакет с нискоемисионни стъкла, SYNEGO ви осигурява до 50% повече топлоизолация в сравнение с широко разпостранените пет камерни дограми с двоен стъклопакет.

SYNEGO2

Серията профили SYNEGO отговаря на най-високите стандарти за качество. Има голямо разнообразие от цветове и форми, позволяващо множество архитектурни решения. Има решение за ъгли без конденз – ефективно възпрепятсва появата на плесени и конденз. Много е лесна за почистване, благодарение на технологията – High-Definition-Finishing (HDF). Тази технология постига високо качествена повърхност, която изглежда изискано, също е изключително гладка и лесна за почистване. Системата за уплътняване на SYNEGO ви предлага две или три уплътнения.

SYNEGO

Отличителните характеристики на REHAU SYNEGO се доближават до сертифицираният за пасивни къщи REHAU GENEO, на по-достъпна цена.
С прозорци от профилната система REHAU SYNEGO вие вземате правилното решение, ако искате да комбинирате топло и шумоизолация, устойчивост на взлом, лесна поддръжка и модерен дизайн.