Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Братя Градеви ЕООД

гр. София
бул. “Христо Ботев” № 111
София-град област
тел: 02 931 4444, Факс: 02 931 5555
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Братя Градеви е фирма производител с дългогодишна история и над 13 000 изпълнени поръчки. Ние предлагаме широк спектър от качествени продукти като немска ПВЦ дограма Gealan , алуминиева дограма, парапети за тераси и стълби, стъклени врати и витрини за магазини, плъзгащи врати, душ кабини и паравани за баня, щори. Братя Градеви от повече от 17 години произвежда и плъзгащи врати тип”хармоника” и паралелно плъзгане тип “фолксваген” или PSK както и плъзгане с повдигане тип HST. От 2011г. започнахме да произвеждаме и изцяло стъклени плъзгащи и хармоника остъклявания за балкони и заведения. Наша собствена разработка са вратите, които обличат металните каси в панелните апартаменти без демонтаж и без стесняване на отвора. И разбира се зимните градини, навесите и остъкляванията за тераси на последните етажи с покриви от стъкло, които с годините станаха наша запазена марка и при които Братя Градеви е лидер.

Повече от 14 години си партнираме с немските производители на PVC прозоречни системи GEALAN WERK които са иновативното звено за премиум клас на концерна VEKA AG. Общо двата бранда имат годишен оборот от над един милиард евро и продават ПВЦ прозорци в повече от 30 държави. Водещата система е S-9000 STV и е 7 камерна с 3 уплътнения и на касата и на крилото, с каса широка 83 мм и стъклопакети 42 мм. Благодарение на иновативното решение при което стъклопакета се залепя към рамката изолацията и статиката са недостижими спрямо конкурентите. Дограмите на Гелан имат и интелигентни системи за микровентилация и голямо разнообразие от дървесни декори и цветове с високо качество.

Фирмата е базирана в София, като производствените ни бази са разположени на над 8000 м2 площ. От началото на 2011 година фирмата получи европейски сертификат СЕ за ПВЦ дограмата на GEALAN която произвежда.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.