Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

ФИЛКАБ Солар ООД

гр.Пловдив
ул. "Коматевско шосе" № 92
Пловдивска област
тел: 032 277 298
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

ФИЛКАБ Солар е българска компания, част от групата на ФИЛКАБ АД, която повече от 15 години се развива успешно като един от водещите доставчици на стоки и комплексни услуги за енергетиката. Дейността на ФИЛКАБ Солар е фокусирана към предлагането на цялостни решения в областта на възобновяемите енергийни източници – проектиране, доставка на материали и изграждане на системи и съоръжения. Представени сме в седем български града и имаме дъщерни компании в Турция, Румъния, Македония и Сърбия.

Успешното партньорство на ФИЛКАБ Солар с водещи европейски производители на фотоволтаични модули, соларни инвертори, зарядни контролери и акумулатори ни позволява да предлагаме на нашите клиенти изграждането на инсталации, които се отличават с високо качество на вложените материали и оборудване, дълъг експлоатационен живот и високи средни добиви от единица инсталирана мощност. В същото време, значителният инженерингов опит при изграждането на свързани към мрежата, автономни и хибридни системи и системи за собствено потребление, както и наличието на големи складови наличности, са предпоставка за къси срокове за изпълнение нa проекта и отлично гаранционно и извънгаранционно обслужване, което превръща ФИЛКАБ Солар в сигурен бизнес партньор и логичен избор при изпълнението на Вашия фотоволтаичен проект.

С пакета от услуги за дистанционен мониторинг, известяване, абонаментна периодична и аварийна поддръжка на фотоволтаични електроинсталации, ФИЛКАБ Солар гарантира висока степен на непрекъсната работа и висок специфичен добив.

За широката си дейност компанията е развила високоефективна структура и организация:
Съвременен производствено-търговски комплекс в Пловдив;
Собствен транспорт за доставка до клиента;
Търговски бази в София, Бургас, Варна, Велико Търново, Русе, Сливен.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.