Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Филкаб АД

гр. Пловдив 4004
ул. "Коматевско шосе" № 92
Пловдивска област
тел: 032 608 894, 032 608 888
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирмата организира доставки на кабелни изделия, електроапарати и средства за автоматизация, електроапаратура средно напрежение, кабелна арматура и аксесоари, осветителни тела, електроинсталационни материали, фотоволтаични модули и свързаните с тях носещи конструкции, инверторни станции, кабели и конектори. Поддържат се изискваните от пазара складови наличности и асортименти. Производството на продукти от пазарната листа на фирмата непрекъснато се разширява, ръководено от високи изисквания за рентабилност и качество.ФИЛКАБ АД предлага инженерингови услуги и извършва комплексно обслужване – проектиране, изработване, доставка, монтаж и пускане в действие на комплектно електрообзавеждане и автоматизация на обекти, линии и съоръжения за индустрията, строителството и по проекти за ВЕИ. Дружеството проектира и произвежда осветителни тела, ел. табла ниско напрежение, комплектни разпределителни уредби 24 kV, бетонови комплектни трансформаторни постове, инверторни станции за ФЕЦ, разпределителни шкафове.

Компанията работи на база сертифицирана интегрираната система за управление включваща управление на качеството, околната среда, здравословните и безопасни условия на труд съгласно ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:2007. Системата за управление на качеството съгласно ISO 9001:2008 е сертифицирана през 2002 г. и пресертифицирана през 2005 г. и 2008 г.
Наши клиенти са дружествата в електропроизводството, електропреноса и електроразпределението, в комуникационния сектор, фирми с електромонтажна, строителна и търговска дейност. Важни клиенти са чужди инвеститори и генерални изпълнители на структуроопределящи обекти, българските инвеститори от малкия и средния бизнес, стопански фирми и обществени сдружения. На нас се довериха за съвместна работа български и чуждестранни компании.
ФИЛКАБ АД реализира своите продукти чрез базите си в Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Русе, Сливен, София и Шумен, чрез собствен транспорт за доставка до клиента.
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.