Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Топло техника ЕООД

гр. София 1505
ул. "'Попова шапка'" No 33,
партер, офис 1
София-град област
тел: 0895 430 549
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
Фирма ТОПЛОТЕХНИКА ЕООД присъства на българският пазар вече 18 години. Създадена е през 2001 година с 100 процента частен капитал. Основната дейност на дружеството е търговия на едро и дребно.
Към момента предлагаме многообразие от артикули в различни категории, може да закупите, всичко необходимо за направата на водопроводни системи. При нас ще намерите всичко необходимо за изграждането на отоплителни системи за бита и промишлеността, както и различни по капацитет и дизайн бойлери- неръждаеми от 300 литра до 5000 литра с една или две серпентини, хоризонтални или вертикални, камини – на твърдо гориво с водни ризи, печки, слънчеви колектори – селективни, котли на нафта, на дърва, на газ, ел. енергия, на биомаса /пелети, костилки и др./, панелни и алуминиеви радиатори, всякакви помпи за отопление и водоснабдяване – потопяеми и хидрофори, пластмасови съдове от 250 литра до 9 тона, тръби за парно, полипропилени, полиетиленови тръби и части за тях, пвц – дренажни и канални тръби, медни тръби и фитинги – с различни размери, богат асортимент от Вик части, клингирити, изолации, пожарни хидранти и пожарни кутии.
Продуктите, които Топлотехника ЕООД предлага на своите клиенти са с високо качество и конкурентна цена, което затвърждава позициите на дружеството като конкурент на Българския пазар.
Освен два магазина и склад в Благоевград фирмата има и седем магазина намиращи се в град Банско, град Разлог, град Гоце Делчев, град Петрич, град Сандански, град Дупница и село Сатовча, което спомага за адекватното обслужване и удобството на клиентите.
Предимство е и фактът, че разполагаме с голяма част от продуктите и резервните части за тях, а за останалите гарантираме бързи и конкретни срокове за доставка.
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.