Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Техномаркет България АД

гр.София
бул. „Проф. Цветан Лазаров“ №152
София-град област
тел: 02 9421 101, Факс: 02 9421 213
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Техномаркет е изключителен представител на световно-известните компании Samsung, Panasonic, Electrolux/AEG/Zanussi и Blaupunkt за България.
Във веригата можете също така да намерите продукти на всички водещи търговски марки в бранша, сред които Sony, Philips, Pioneer, Whirlpool, Yamaha, Jamo, LG, Daewoo, Grundig, JVC, Indesit, Ariston, Gorenje, Hitachi и много други.
Особена гордост за нас е налагането на собствената ни търговска марка NEO, чиито продукти са вече добре познати на потребителите. В магазините Техномаркет ще откриете богато разнообразие от над 25 000 артикула, от които всеки е достоен да бъде подходящият избор.
Постарали сме се да осигурим най-разнообразни начини на плащане и гъвкави финансови условия за максимално удобство на потребителите.

Поддържаме постоянно жив интереса на клиентите като акумулираме очаквания и инициираме нови промоции на всеки 3 седмици.
Актуалната ни промоция може да видите тук.
Историята
Компанията “К енд К Електроникс” ЕАД е създадена и оперира на българския пазар от 1992 година. Първият магазин, носещ името Техномаркет отвори врати през 1999 година и така бе положено началото на най-успешната българска верига магазини за битова електроника, офис оборудване, телекомуникационни и IT продукти.

Към момента верига магазини Техномаркет има 60 магазина на територията на Република България.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.