Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Скай Лайн дограми и фасади ООД

гр. София
бул.Илиянци 119
София-град област
тел: 089 797 34 90, 0897 97 34 95
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

SKY LINE — това е…
– широк асортимент от прозорци и фасади!
– услуги – повече от очакванията!
– индивидуални решения при остъкляването на Вашия дом!
– иновации и лидерство!
Вече 10 години нашата главна цел е производството и монтажа на висококачествени дограми.
– Над 15 000 семейства гледат света през прозорците SKY LINЕ !
– Над 200 000 кв.м са произведените ДОГРАМИ И ФАСАДИ!
– Над 50 различни продукта са внедрени в производството !
– иновации и лидерство!

Днес SKY LINE се явява един от лидерите в производството на качествени прозорци. Фирмата предлага огромно разнообразие на дограми – всички видове материали за рамката на прозорците, пълна гама от видове остъкляване, непрекъснато увеличаващ се набор от услуги и допълнителни аксесоари към дограмите. Корпоративният слоган “Качествени дограми и фасади” напълно отговаря на нивото на нашата работа. Ние винаги сме се стремили да предоставим най – добрите продукти в комбинация с първокласни услуги, отчитайки всички Ваши изисквания и желания.
Собственото производство на SKY LINE се основава на съвременно, високотехнологично оборудване за PVC дограми, алуминиеви дограми, стъклопакети, фасади. Оборудването и организацията на фирмата ни позволяват да гарантираме изпълнение на поръчките в най – кратки срокове.
Благодарение на съвместните усилия с нашите партньори и развитието на дистрибуторската ни мрежа, продукцията на “SKY LINE” е позната в цяла България, а и извън нея. Уникалнната и балансирана продуктова гама ни позволява да работим с клиенти, намиращи се в различни ценови групи.
SkyLine
Ние създадохме търговската марка SKY LINE, ползваща се с доверието на клиентите, позиционирането и защитата на която се дължи на изключително добрата съвместна работа с най – добрите Европейски доставчици. Днес фирма “SKY LINE” си е поставила целта да реализира прозорци със собствена профилна система. Главните преимущества на тази система се основават на увеличено светло пространство в готовия прозорец и едновременно с това повишаване на термоизолационните и шумопоглъщащи свойства.
Сега, както и преди, нашите действия са ориентирани в дългосрочна перспектива. Ние ценим Вашето доверие. Ние винаги се стремим да отговорим на Вашите очаквания и да изпълним своята работа на най – високо ниво.
Фирмата се развива динамично и постоянно, разширявайки предлаганите услуги и обновяване на предлаганите дограми и фасади. Над 60% от запитванията от нови клиенти са на база препоръки от клиенти, които вече са се обръщали към фирмата.
В своето развитие фирмата се е стремила да използва опита на най – добрите световни компании и да го пречупва през настоящата действителност. От самото начало на своята дейност фирмата прилага методите за оптимално производство, елементи на системата “just-in-time”, а в последно време внедрява в практиката мероприятия в стила «kaizen».

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.