Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Секаста ЕООД, Пловдив

гр. Пловдив
ул. "Райно Попович” № 2
Пловдивска област
тел: 032 620 122, GSM: 0899 943 719
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
За българските клиенти СЕКАСТА е не само сред първите фирми във формирането на този бранш и налагането на камините с горивни камери от затворен тип, но и компетентен, коректен и професионален изпълнител, за когото всеки клиент е важен.
Затова в специализираните магазини на фирмата е осигурена възможност на живо да се запознаят с богата гама от модели и отоплителни варианти – мощност, начин на пренасяне на топлия въздух в цялото жилище, естетически решения. Мострените модели дават представа за реалния вид на камините, за характеристиките на каменните елементи, а и за качеството на изработката.  Работещите модели навсякъде са условие за по-лесен избор и сигурност, че инвестицията си струва, защото може да се видят и усетят приятната топлина и уют, лекотата на обслужването, сигурността и пожаробезопасността.
Служителите на СЕКАСТА подхождат индивидуално и професионално към всеки конкретен случай при избора и вземане на естетическо и топлотехническо решение, за да бъде максимално удовлетворен клиентът. Все в тази посока е и предлагането на камера с “водна риза”. То удовлетворява онези, които искат едновременно да имат живия огън у дома си и да използват наличната инсталация за водно отопление – твърде икономично решение в такива ситуации.
Вече има и проекти за комбиниране на инсталация за водно отопление (подово или с радиатори) с подвключване на камера с “водна риза”, което икономисва добър дял от електрическа или друга енергия, както и определена част от топлоизлъчващи тела (за помещението, в което гори камината).  В тази област “Секаста” работи в сътрудничество със специалисти и фирми от водноотоплителния бранш, за да бъде гарантирана сигурността при експлоатацията.
Ние ви гарантираме:
– Бърза реализация – от подписването на договора до запалването на камината;
– Еднакви цени и условия за всички клиенти от цялата страна;
– Компетентни екипи със съвременно оборудване, материали, транспорт;
Ако търсите решение, то “СЕКАСТА” е насреща – име, вече доказало се сред многобройните си клиенти.
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.