Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Роял Технолоджис ООД

гр. Варна
ул. "Георги С. Раковски" № 75, ет. 1
Варненска област
тел: 052 601 876, GSM: 0889 226 397
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Роял Технолоджис ООД е основана в гр. Варна, през 2005 г. със 100% частен капитал като изключителен представител на Royal Europa за България и притежаваща правата за дистрибуция на продуктовата гама на завода на територията на страната ни.

Предмет на дейност:

– Сглобяеми къщи Royal Bilding Sistems (RBS)

Royal Bilding Sistems (RBS), е съвременна система за изграждане на всички видове стени:
• Външни;
• Носещи;
• Преградни;
• Подпорни;
• Фундаментни.

И е в състояние да удовлетвори високите и постоянно нарастващи очаквания на инвеститорите. Строителната система се състои от четири стандартни типа продукти. Всеки тип съдържа определен брой компоненти, като кутии, панели, съединители, ъгли, стартери и множество спомагателни детайли, като первази, каси и завършващи декоративни форми.

– PVC облицовки Royal Siding

Royal Siding е модерен начин за облицоване на фасадите и полагане на изолация на външните стени. Системата се отличава с високи естетически характеристики, лесен монтаж и практичност. Технологията за полагане позволява монтаж на фасадни панели през цялата година, независимо от метеорологичните условия.

– PVC огради Royal fencing

Royal fencing – система за огради, изработени от поливинилхлорид с висока удароустойчивост. Материалът, от който се произвеждат е с подобрен състав и се характеризира с изключителна трайност на цвета и с устойчивост на ултравиолетови лъчи и температурни разлики.

– PVC дограма Royal Window Profiles

Royal Window Profiles
Устойчивост, топлина, лесен монтаж
Системата за изработка на дограма Royal Window Profiles обхваща 3-, 4- и 5- камерни профили, а също така и профили за врати, произведени от твърд поливинилхлорид с висока удароустойчивост. Това са профили от ново поколение, отличаващи се с отлични технически параметри и характерна заоблена форма. Конструкцията на системата, проектирана от екип канадски технолози, е уникално съчетание на съвременен дизайн с най-новите постижения в областта на прозоречната техника.

Широкият асортимент стъклодържатели, делители с различна ширина, богатата цветова гама на профилите на основата термолепенки Renolit, имитиращи дървесна структура, възможността да се изработват рамки както с единично стъкло, така и със стъклопакет с различна дебелина (до 32 мм) позволяват да се удовлетворят желанията и на най-претенциозните клиенти.

– Акустични бариери Royal

Акустичните и защитни екрани , които се изграждат чрез системите Royal Bilding Sistem, са ефективно решение за свеждане до минимум на неблагоприятните последици от влиянието на градския и промишлен шум върху здравето на хората.

Лесният монтаж се дължи на комбинацията от профили и структурни елементи , изработени от полимер, с висока ударна устойчивост, които са корпус за полагане на звукопоглъщащ материал или бетон.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.