Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Перфект строй ЕООД, Троян ген. Карцов

гр. Троян
ул. "Ген. Карцов" № 94
Ловешка област
тел: 067 062 442, GSM: 0894 490 900,
0894 490 944
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма “Перфект строй” е основана през 2007 г. за производство и монтаж на PVC и AL дограма. Фирмата кандидатства по национални и европейски програми и успява да реализира няколко проекта, чрез които повишава квалификацията на персонала и усъвършенства своята дейност. Високото качество и прецизност в работата утвърждават „Перфект строй” като един от водещите производители в бранша.

През 2009 г. фирмата е наета за изпълнител по проект за енергийна ефективност на обществени сгради, финансиран от фонд „Козлодуй”. В резултат на изпълнението на проекта са санирани множество обекти, сред които: СОУ „Васил Левски”, гр. Троян; СОУ „Климент Охридски”, гр. Троян; МБАЛ ЕООД, гр. Оряхово; ЦДГ „8ми март”, гр. Търговище, ОУ „Васил Левски”, гр. Враца и др.

Успоредно с основната си дейност “Перфект строй” започва проектиране и монтаж на соларни системи за топла вода. В началото на 2010 г. фирмата стартира собствено производство на селективни, плоски слънчеви колектори. Всички продукти са сертифицирани по ISO.

„Перфект строй” разполага със собствена производствена база и екип с доказан професионален опит.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.