Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Овергаз Мрежи АД

гр. София, ул. Филип Кутев № 5
Пазарджишка област
тел: 0700 11 110, 0800 11 211
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

През изминалите 25 години водещи за нас винаги са били лоялността и прозрачността в работата. Силно вярваме в обществения интерес, затова сме ориентирани изцяло към потребителите, а мисията ни е да осигуряваме пълен достъп до най-евтината и екологично чиста енергия – природния газ. Ние уважаваме правото на избор и държим нашите клиенти, настоящи и бъдещи, да взимат информирани решения. Спазваме принципите на добрите търговски практики и приемаме пазарните правила като стимул за развитие.

През тези две десетилетия вложихме над 320 милиона лева в изграждането на 2200 километра разпределителни газопроводи. Достигнахме до домовете на 250 000 български домакинства. Всеки месец предоставяме енергийна алтернатива на 60 хиляди семейства, над 3000 производствени компании, стотици училища, детски градини, болници и социални заведения.

Природният газ винаги е бил най-достъпната енергия за обществото. Заедно преди две десетилетия започнахме историята за газификацията на България, която с усърдие и желание ще продължим да пишем – ние от Овергаз, и Вие, нашите приятели и партньори. Заедно извървяхме дългия и трънлив път на промяната на статуквото и изграждането на работещ енергиен пазар. Защото винаги сме се застъпвали за правото на избор. Защото сме на ваша страна. Защото си приличаме.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.