Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Куолити груп ЕООД

гр. Пазарджик
бул. "Александър Стамболийски" №: 79
Пазарджишка област
тел: 0896 695 669
0988 386 151
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма Куолити Груп ЕООД е член на Българска Строителна Камара – удостоверение за регистрация № I – TV 014323. Извършва ремонтно-възстановителни дейности на апартаменти и къщи на частни клиенти, както и офис помещения, търговски обекти и административни сгради.

Фирмата е специализирана в строителство на нови еднофамилни къщи, строителни ремонти, изпълнение на цялостно саниране на жилища и сгради като е лицензиран изпълнител по програми за енергийна ефективност. Фирмата успешно работи с водещи банки по кредитни програми за обновяване на сгради с до 35% безвъзмездно подпомагане. Разполагаме със специалисти в съответните области с богат опит и рутина. Фирмата разполага с необходимата механизация, машини и инструменти за изпълнение на обекти с високи изисквания за бързина и качество. Фирмата дава гаранция за всички извършени строителни и и строително-ремонтни дейности съгласно ЗУТ на Република България.

Предлагаме богат избор на топлоизолации и хидроизолации на трудно достъпни места чрез алпийски метод, или от скеле.
Дружеството предлага извършване на цялостни ремонти във Вашия дом, офис или производствена база. Нашият екип от специалисти извършва подмяна на подови настилки, поставяне на гипсокартон, окачени тавани с разнообразие от интересни фигури, всичко за Вашата баня, цялостно изграждане на ВиК и електро инсталации. Екипът ни ще Ви предложи компетентен съвет и богат избор от фасадни и декоративни мазилки, интериорни и блиндирани врати и щори за вашия дом, офис или гараж.
Поради стремежа ни за комплексно обслужване на всички наши клиенти фирмата е изградила широка мрежа от партньори и предлага цялостно проектиране и изработване на кухненско обзавеждане, както и мебели за дома и офиса.
Със своя дългогодишен опит и екип от доказани професионалисти фирмата гарантира качествено и достъпно решение за всеки ремонт.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.