Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Консим Инженеринг ЕООД

гр. София
пл. “Възраждане”, бул. “Ал.
Стамболийски” № 57
София-град област
тел: 02 988 0719, факс: 02 988 0119, 0888 354 030, 0888 743 502
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Консим инженеринг е специализирана във внос, продажба и сервиз на съоръжения за отопление, вентилация и климатизация, проектиране и монтаж на инсталации към тях. Екипът ни се състои от висококвалифицирани специалисти – търговски отдел, инженерен екип и монтажна група. Нашата цел е намиране на оптимално решение според индивидуалните изисквания на клиента. Консим инженеринг е бизнес партньор на следните чуждестранни компании:

• Noirot, Франция – електрически конвектори за стенен монтаж, лъчисти радиатори, инфрачервено отопление, лири за баня, излъчващо таванно отопление за складове и производствени помещения, въздушни завеси, калорифери, газови котли, газови конвектори, газови камини
• Auer, Франция – елетрически котли, котли на газ
• Bini, Италия – климатична техника- вентилаторни конвектори, термопомпи
• Heatpol, Полша – електрически нагреватели
• Starmix, Германия – прахосмукачки, хотелско обзавеждане ( сешоари за ръце, сешоари за коса, огледала за баня, дозатори за сапун)
• Viessmann, Германия – котли на пелети, котли на дърва
• Фирмата внася съоръжения и от други производители

Дилъри сме и на климатиците Midea и LG, които монтираме и поддържаме с нашия квалифициран сервиз. Консим инженеринг има изградена мрежа от клиенти и дистрибутори в София и страната, на които предлага висококачествени съоръжения и услуги. Стремим се да предложим съоръжения и услуги с високо качество в областта на отоплителната, вентилационна и климатична техника.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.