Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Клима Сервиз ЕООД

гр. Пловдив
ул. "Брезовско шосе" № 176
Пловдивска област
тел: 032 644 031, факс: 032 642 780
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Oсновна дейност на фирмата е в областта на охлаждането, замразяването, и климатизацията за индустриалния и гражданския сектор – проектиране и изпълнение на хладилни камери, камери за шоково замразяване, охладителни тунели, доставката и монтажа на климатични системи.
Доставка и Монтаж – Фирмата осигурява доставката на основните машини и съоръжения, материали и оборудване за изграждането на всички видове инсталации.
КЛИМА СЕРВИЗ ЕООД съдейства за правилния подбор на климатичните съоръжения и допълнително оборудване, изготвя предложения на база техническите спецификации и работни проекти.
Материалите, с които фирма КЛИМА СЕРВИЗ ЕООД изгражда своите обекти, са в съответствие с изискванията на българските стандарти и хигиенно-санитарни нормативи.
Нашият екип от експерти осигурява цялостния процес – от доставката и монтажа, до гаранционното обслужване и сервиза на предлаганото хладилно оборудване и различни инсталации. Ориентирана към нуждите на своите клиенти фирмата предлага за всеки клиент – индивидуално решение.
Фирмата извършва също:
• Продажба, доставка и монтаж на хладилна и климатична техника.
• Изграждане на хладилни камери, борси, мандри, транжорни
• Климатична техника
• Хладилна техника
Фирма КЛИМА СЕРВИЗ ЕООД е специализирана в проектирането, изработването и монтажa на всякакъв вид хладилна и климатична техника, а също така в изграждането на хладилни камери и охлаждаеми помещения от топлоизолационни сандвич панели. Цялостно изграждане (доставка, монтаж, гаранционен и следгаранционен сервиз) на хладилни камери без оглед на формата и размерите им. Доставка и монтаж на хладилни врати и силиконови завеси.
Фирмата ни осигурява консултации, проектиране,доставка, монтаж, гаранционен и следгаранционен сервиз на хладилни и климатични инсталации. Приоритет при проектирането е високата енергийна ефективност на съоръжението. За всеки клиент се вземат в предвид специфичните условия на експлоатация и се дават конкретни препоръки за намаляване разхода на електроенергия.
Други направления са: осъществяване на търговска дейност, свързана с доставка на хладилни и климатични съоръжения и оборудване, автомобилни климатични и хладилни инсталации както и сервизната им поддръжка.
Фирмата предлага следните услуги:
• Доставка и монтаж на климатични системи
• Изграждане на хладилни камери от термо панели
• Изграждане и поддръжка на хладилни инсталации
• Ремонт на климатична техника
• Ремонт и поддръжка за всички видове хладилни инсталации
• Ремонт на транспортни хладилни системи на пикапи, бусове, камиони
• Ремонт и зареждане на автомобилни климатици

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.