Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Клима Ин Груп Интернешънъл ООД, София

София 1784
бул. "Цариградско шосе" № 131
(7-ми километър) АТМ Център, етаж 3 офис 324
София-град област
тел: 02 975 0410 Факс: 02/ 975 0412
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
Клима Ин Груп е компания, специализирана в цялостното изграждане на климатични и вентилационни инсталации.
Клима Ин Груп осигурява продажба, монтаж, сервизна и гаранционна поддръжка на климатиците Sanyo и вентилационните агрегати Swegon.
С дългогодишният си опит компанията ни ще извърши компетентна консултация при избора Ви на климатик.
Ние предлагаме на клиентите си климатици и вентилационни съоръжения с гарантирано и доказано качество от утвърдени на международния пазар производители, каквито са Sanyo и Swegon.
Компанията разполага с високо квалифициран екип, способен да реагира при всяка ситуация адекватно, за кратко време и с високо качество на предлаганите услуги.
Нашите цели са да удовлетворим представите и желанието на клиента за комфорт и уют, посредством високо качество и професионализъм.
Клима Ин Груп Интернешънъл ООД е специализирана в консултации, проектиране, доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация, настройки, обучение, гаранционна и следгаранционна поддръжка на системи за сградна автоматизация BMS и интегрирани системи за пълен контрол на дома т. нар. “Smart House”.
Клима Ин Груп Интернешънъл ООД е официален представител на CAREL, AMX.
Клима Ин Груп Интернешънъл ООД е HVAC Solutions Certified Partner на Siemens Building Technologies.
Клима Ин Груп Интернешънъл е член на асоциация KONNEX.
Приоритет на компанията е да решава комплексно проблемите на своите клиенти на база последните технологични разработки и продукти на световните лидери в тази област Sanyo, Carel, Swegon, AMX, Climate Master.
Основна грижа на Клима Ин Груп Интернешънъл ООД е да удовлетворява потребностите на своите партньори и клиенти чрез внедряване на най-новите технологични иновации в областта на сградна автоматизация BMS и интегрирани системи за пълен контрол на дома.
Клима Ин Груп Интернешънъл ООД разполага с професионален екип от висококвалифицирани специалисти, специализирали в Италия и Германия. Техните теоретични познания и практически опит в тази област е изградил у тях възможността за адекватно дефиниране на проблемите, анализиране на алтернативите и създаване подходи и технологични решения в отговор на изискванията на нашите клиенти.
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.