Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Зона клима EООД

гр. Бургас,ул. "Гладстон" 73
Бургаска област
тел: 0889 55 39 62
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Зона клима ООД е основана през 2006 година с основен предмет на дейност продажба, монтаж и сервиз на битови сплит и мултисплит системи. Тясно специализирана е в обслужването и сервизирането на всякакви модели и марки климатици. Днес фирмата предлага широка гама от професионални услуги в сферата на отоплението, вентилацията и климатизацията.
Екипът на “Зона клима” показва изключително висок професионализъм при подготовката и извършването на монтажа на климатици и климатични системи, а това се дължи на добрата организация и коректност в работата на всички служители. Фирмата винаги е съпричастна и ангажирана към проблемите и желанията на клиентите си. Добрата подготовка, високата квалификация и не на последно място богатият опит в инсталирането на климатици допринасят за кратките срокове за изпълнение на възложените задачи в рамките на договорените условия.Зона клима ООД и нейният екип Ви гарантират професионален и качествен монтаж на закупените от Вас климатици и съответно светкавична реакция при отстраняване на възникнал проблем.
Фирмата е утвърдена на пазара за климатична техника в гр.Бургас и един от водещите търговци в града. С всяка изминала година Зона клима ООД разширява своята търговска мрежа, като предлага на своите клиенти нови и атрактивни предложения.
Мисията на Зона клима ООД е да осигурява на своите клиенти качествени продукти на доказали се производители с гарантиран произход. Всичко, което монтираме, проектираме и изграждаме отговаря на най-високите стандарти за качество, безопасност и екологосъобразност. Удовлетворението на клиентите е от първостепенно значение за нас и ние влагаме всички свои усилия, за да го постигнем.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.