Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Загора Клима ЕООД

гр. Стара Загора, ул. Майор Таньо Кавалджиев 74 (с лице към ул. Генерал Гурко)
Старозагорска област
тел: 0877 250 580
0883 250 500
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

„Загора Клима“ ЕООД е частна организация от амбициозни специалисти, създадена през месец Април 2015 година от инж. Даниел Драгиев, работеща главно в сферата на климатичната техника. Фирмата упражнява дейността си в границите на област Стара Загора. Тя е вписана в Търговския Регистър на Република България, в съответствие с българското законодателство с ЕИК 203497068. Дружеството е регистрирано по ДДС и като администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни. ”Загора Клима” ЕООД е сертифицирано за работа с хладилни и климатични системи съдържащи флуорирани парникови газове от Българската браншова камара по машиностроене. Сертификатът ни дава правото на монтаж на системи със съдържание до 3 килограма хладилен агент и сервиз на такива с до 30 килограма хладилен агент. Фирмата е и изпълнител по програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома REECL.

Мисия и визия

Нашата мисия е винаги да бъдем изцяло в полза на нашите клиенти, предлагайки им широк спектър от продукти и услуги, оказвайки им пълно съдействие в целия процес на избор на техническо решение отговарящо на техните нужди.

Нашата визия е винаги да бъдем в крак с последните тенденции на пазара, да се възползваме максимално от съвременните технологии, с които да обезпечим до максимална степен качественото обслужване на нашите клиенти и да бъдем на високо професионално ниво в целия процес на обслужване.

Нашите ценности са честност, коректност, доверие и отдаденост към интересите на нашите клиенти.Сплотеният ни висококвалифициран екип спомага тези ценности да се пазят и следват. Ние подхождаме с отговорно отношение към поетите от нас ангажименти и се стремим към максимално кратки срокове за изпълнение на възложената ни работа.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.