Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Ем БГсолар ЕООД

София 1000
ул. "Дунав" № 36
София-град област
тел: 02 983 1575
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
БГ Солар е една от българските фирми пионери в изграждането на слънчеви електроцентрали. Ние работим в партньорство с водещи световни компанни за соларна техника. Успехът ни се дължи на желанието на нашите специалисти за добре свършена работа и мотивацията ни да бъдем полезни на обществото, като допринесем за осигуряването на една по-чиста околна среда. Гаранция за качествено изпълнение на всеки един проект е взетата присърце работа на всеки от нас.
БГ Солар Ви предлага цялостно обслужване при получаването на ток от слънчева светлина. От проектирането до пускане и предаване на готови до ключ соларни слънчеви централи ние ще бъдем до Вас.
Соларната енергия е технология на настоящето с огромен потенциал за нашето бъдеще. С времето, този източник на енергия ще се превърне в незаменим. Дори и сега тя представлява изключителна инвестиция – за околната среда и за инвеститори.
За по-малко от 20 минути слънцето изпраща повече енергия на земята отколкото цялото население на планетата използва за една цяла година. С БГ Солар, Вие също можете да използвате този огромен потенциал.
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.