Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Дефо Варна ЕООД

гр. Варна
ул. "Отец Паисий” № 23
Варненска област
тел: 052 646 564, GSM: 0888 002 025
0884 278 384
0884 278 382
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

„ ДЕФО ВАРНА” ЕООД e специализирана в производството, доставката и монтажа на всички видове алуминиеви и ПВЦ дограми, щори и други. За своите клиенти фирмата предлага и голямо разнообразие от стъклопакети и аксесоари за дограма. Освен висококачествената PVC и алуминиева дограма, ние предлагаме производство и монтаж на различни метални и покривни конструкции, парапети, строителни ремонти .
В офиса на фирмата клиентите могат да получат винаги точна и пълна информация за избрания продукт. Проектанско – консултанската дейност се извършва от екип квалифицирани инженери.
Прилага се индивидуален подход, така че всеки отделен клиент да получи обективна техническа и ценова информация съобразно своите нужди.
Фирмата разполага със собствена производствената база в град Варна.Монтажните екипи са оборудвани с най-съвременни уреди и инструменти, разполагат със собствен специализиран транспорт.
„ДЕФО ВАРНА” ЕООД е оторизирана по „Програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома REECL” за извършване на енергийноефективни дейности.
В производството на PVC-дограма ние в „ ДЕФО ВАРНА” ЕООД използваме само висококачествени материали, защитили съответните сертификати, на базата на които нашите клиенти получават максимална гаранция за качеството на крайния продукт.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.