Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Галакси-КД ЕООД

гр. Бургас
жк. Лазур, ул. "Карлово" № 22
Бургаска област
тел: 0899 180 928, GSM: 0879 180 928
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

ГАЛАКСИ КД ЕООД е търговско дружество, основано през 2003 г, с основен предмет на дейност – изработване на топлоизолационни системи и извършване на почти всички услуги в строителството и експлоатация на сгради и съоръжения.Основно към момента сме специализирани в монтажа на топлоизолационни системи по алпийски способ и на скеле.
ГАЛАКСИ КД ЕООД разполага с квалифицирани алпинисти и модулно бързо сглобяемо скеле. Работата на скеле е по-подходяща при направата на ниски и/или леснодостъпни за работа обекти. За останалите обекти разполагаме с алпинисти извършващи монтаж на топлоизолация по алпийски способ, както и всякакъв вид височинни дейности на труднодостъпни места. Предимството ни е във „V“-образно спуснатите въжета, обхващащи голям периметър на работа. Работим с професионални алпийски екипировки на френската фирма „Petzl“-лидери в производството на екипировка за алпинизъм, скално катерене, спелеология и височинна работа. Традиционното „столче“(използвано от 95% от „алпинистите“ в България) е заменено със строителен „Podium“, позволяващ на алпиниста сигурност, бързо и удобно придвижване, както и лесен достъп до иначе труднодостъпните места. „V“-образно спуснатите въжета, както и изпозването на професионален алпийски инвентар позволява лепенето на топлоизолационните листове от долу на горе, което всъщност е и правилният метод на работа. Така се намалява риска от появата на фуги, цепки и други нередности водещи до появата на топлоинни мостове. Лепенето на топлоизолационни листове от горе на долу не е позволено от нито един производител на топлоизолационни продукти!
ГАЛАКСИ КД ЕООД е одобрена от програмата за кредитиране на Енергийна Ефективност в дома и използва само висококачествени материали с доказан произход и качество.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.