Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Вент и Ко Инженеринг ООД, София Сточна гара

София 1527
Сточна Гара ул."Кешан" № 9
София-град област
тел: 0886 434 495
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Основната цел на нашата компания Вент и Ко Инженеринг е да осигури отлично обслужване на фирми, както и физически лица, независимо дали това е нова инсталация или поддръжка на съществуващата. Ние сме оторизиран дилър на продуктите DAIKIN.

Нашият екип се състои от квалифицирани изпълнители с дългогодишен практически опит в индустрията.Ние също имаме отличен и способен екип от работници. Ние сме горди да бъдем квалифицирани техници, което гарантира успех в нашата работа.

Благодарение на повишаващите се температури,на които сме свидетели и по-достъпни цени на климатици, отколкото преди няколко години има положителен ръст на пазара.Ценообразуване на нашите продукти, както и качеството на услугите играе важна роля в бизнеса и са доказателство за успех. Ние имаме много положително отношение към конкуренцията на пазара и вярваме, че това е най-добрият начин да пазим себе си и да бъдем мотивирани винаги да даваме най-доброто! “Вент&Ко Инженеринг” ООД е фирма в областта на проектирането, доставката и изграждането на климатични и вентилационни инсталации. Работи с продукти на японската фирма DAIKIN, която е лидер в производството на климатична техника на световния пазар.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.