Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Амакс газ ООД

Мрамор
ул. "Васил Левски" № 148
Софийска област
тел: 02 902 4671, 02 902 4672
факс: 02 902 4670, GSM: 0886 646 606
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Създадено през 1999 година „Амакс Газ“ООД е смесено, българо-италианско дружество, част от лидера Immerfin S.p.A., собственик на бранда Immergas, с международно присъствие в над 50 страни.
Като изключителен представител и сервиз на Immergas за България, Амакс Газ става една от най-големите компании в България за термотехника, газови инсталации, кондензни газови котли, термопомпи, хибридни системи и терморегулация.
Изключително внимание отдаваме на качеството, което е в основата на отношенията ни с клиентите. В резултат на постоянното нарастване на изискванията на пазара, ние разширяваме гамата на предлаганите от нас продукти, с цел подобряване на енергийната ефективност и намаляване на околната среда.
Освен продукти с марка Immergas, при нас можете да намерите продукти със сертифицирано качество на марките Italkero, Geca, General Fittings, Enolgas, Alke, Convesa, Fratelli Pettinaroli, Pietro Fiorentini, MBM, Unidelta, Winterwarm и други.
В зависимост от изискванията ви, ние предлагаме комплексни решения за отопление, охлаждане и производство на БГВ, подходящи за дома и индустрията. Нашето портфолио обхваща както цялостни решения с високоефективни системи, така и компоненти от техниката на управление и достанционно обслужване – от газови котли, бойлери, соларни панели, термопомпи и хибридни системи до газови камини и конвектори, продукти на газ детекция, терморегулация, арматура за газ, инфрачервени отоплители и топловъздушни апарати.

Фирмени Брошури

Фирмено Видео :

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.