Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

АЕРО ЕООД, Ямбол

гр. Ямбол
ул. "Луда Камчия" № 7
Ямболска област
тел: 046 661 213, GSM: 0889301225
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

ECOHOUSE е специалист в производството и монтажа на нискоенергийни сглобяеми къщи. Дейността се представлява от фирма АЕРО ЕООД. Фирмата е създадена през 1989г., но активна дейност започва през 1991г. Предмет на дейността е изграждане на електро- инсталации и кабелизации. Наши клиенти са били БТК, НЕК, EVN и много други по-малки инвеститори.

Oт 1993 г. фирмата е оторизиран търговец на електроинструменти и консумативи BOSCH- Германия, градинска техника Husqvarna- Швеция, ръчни инструменти Униор- Словения, ръчни инструменти KNIPEX- Германия.

През 2009г. фирмата започва производството и монтажа на сглобяеми къщи ECOHOUSE. За тези години сме изградили много обекти в страната и чужбина и сме натрупали солиден опит. Фирмата разполага със собствена производствена база в гр. Ямбол, както и с екип от професионалисти за всеки един от етапите за осъществяване на Вашия нов дом.

С цел да профилираме дейността си в производството и монтажа на сглобяеми къщи, както и всички етапи до завършване на Вашия дом, през 2013г. е създадена фирма ЕС АЙ ТИ – 2012 ЕООД, като представител на ECOHOUSE.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.