Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

СиДиЕл ЕООД

гр. Бургас
ул. "Транспортна" до Мол
Бургас Плаза
Бургаска област
тел: 056 525 951, 056 525 952
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
C – Стремеж към иновации, прогрес и поставяне на нови цели
D – Доверие, сигурност и коректност към нашите клиенти
L – Лидер в инженеринговата дейност и професионалното изграждане на климатични, вентилационни и слънчеви инсталации
Дейността на СиДиЕл в областта на климатизацията е изключително разнообразна – от изграждане инсталации на хотели, банки, призводствени помещения, административни сгради и заведения до климатизирането на жилища и отделни стаи. Качеството е гарантирано от марките климатици, с които фирмата работи.
По отношение изграждането на вентилационни инсталации, СиДиЕл съблюдава съвременните изисквания-системата не само да обновява въздуха в помещението, а също така да почиства, oвлажнява, нагрява или охлажда подавания въздух до нужната температура, създавайки в помещението желания комфорт в съответствие с предназначението му. Гамата изградени вентилационни инсталации отново е широка и разнообразна – заведения за хранене, производствени бази, хотели и др.
В изграждането на слънчевите системи за битова гореща вода и отпление СиДиЕл работи със продуктите на световно признати производители, гаранция за беузпречно качество. Широкият спектър услуги, които фирмата предлага, позволява изграждането на специфични решения за всеки дом или обществена сграда, свързани с използването на слънчевата енергия.
Отоплителните уреди, които СиДиЕл предлага са прекрасен, практичен аксесоар за всяка стая или баня в дома, офиса или търговското помещение.
И накрая, за да удовлетвори напълно своите клиенти, СиДиЕл разполага с богато разнообразие от аксесоари за баня – дозатори, държачи, етажерки и др – както и многобройни консумативи от естествени материали.