Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Перфект Стройинвест ЕООД

гр. Варна
ул. Странджа 8
Варненска област
тел: 0887 858 515, 0886 817 121
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Перфект Стройинвест ЕООД е в строителния бранш от 2003 г. Ние сме неголяма фирма, която проявява гъвкавост във всеки един момент, ситуация и поръчка.
Строим и изготвяме уникални конструкции и изделия от дърво – дървени къщи, беседки, навеси, покриви, перголи, тераси, конструкции, интериорно обзавеждане. Фирмата ни разполага с екип от креативни специалисти – архитекти и инженери, които ще проектират и изготвят всички необходими документи за вашите начинания. Техническите ни специалисти ще изведат преписката ви по Разрешението за строеж, ще водят актовете и протоколите по време на строителството и ще въведат бъдещото съоражение в експлоатация.
Нашите продукти са с високо качество и внимание към детайла. Работим с опитен и амбициозен екип. Използваме висококачествени материали от водещи производители.
Идвате в нашия офис само с неясна идея, а си тръгвате с разработена и остойностена концепция за вашата къща, вила, двор или тераса.
Ние казваме, че няма нещо, което да не може да стане – иска се малко време и малко пари.
Всеки, който е работил с нас, ни търси отново. Заповядайте и се убедете сами.
Потърсете ни и във фейсбук. Разгледайте нашата страница, която се обновява ежедневно и където освен новите ни обекти ще прочетете и много интересни статии за строителството на дървени къщи и обзавеждането на красив и уютен дом.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.