Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Мултиимпекс ЕООД

гр. София
кв. Гео Милев, ул. "Маестро Михаил
Милков" № 12 Б
София-град област
тел: 02 971 9910
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма MULTIIMPEX ® вече 19 ГОДИНИ произвежда висококачествени строителни материали, съгласно изискванията на европейските и световни стандарти за качество, използвайки екологично чисти суровини, ноу-хау и опита на световно известни европейски и американски химически концерни с утвърдени имена в строителната химия.

През годините от създаването си до днес, фирма MULTIIMPEX® със своята коректност и високо качество спечели доверието на потребителите и наложи на пазара своите продукти.

Следейки световните новости и Вашите изисквания, ние непрекъснато създаваме нови висококачествени продукти и усъвършенствуваме съществуващите.

От месец Юли 2001 г. фирма MULTIIMPEX® въведе Система за управление на качеството ISO 9001, която бе одобрена на 09. Август. 2001 г. от “Lloyd’s Register Quality Assurance” в съответствие със следните стандарти на системи за управление на качеството:

ISO 9001:2008, EN ISO 9001:2008, BS EN ISO 9001:2008

по условията на Органа на Обединеното кралство за акредитация (UKAS) и получи сертификат със знак за национална акредитация от Обединеното кралство на Системи за управление на качеството.

Въведената Система за управление на качеството е под постоянен контрол от “Lloyd’s Register Quality Assurance” – гаранция за постоянно високо качество на нашите продукти.

Екипът от висококвалифицирани специалисти, работещи във фирма MULTIIMPEX®, е готов да посрещне всички Ваши нужди, както и да сподели Вашите идеи и опит.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.