Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Лимтех ЕООД

гр. Димитровград
ул."Д.Благоев" № 1
Хасковска област
тел: 0898 536 353, 0878 505 797
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

ЛИМТЕХ извършва продажба на оригинални и надеждни климатици, придружени с качествен монтаж, осигурен от обучени специалисти на фирмата. Предлагаме следните марки климатици: Daikin, Panasonic, Midea, Fujitsu, Fuji, General Electric, Mitsubishi. Техническа документация. Оригинални резервни части. Профилактика на климатици и климатични системи. Диагностика и ремонт на климатични системи и климатици. Ремонт и зареждане на автоклиматици и климатици. Консултации. Отговорно отношение и перфектно обслужване. Зареждане и дозареждане с хладилен агент.

ЛИМТЕХ предлага още и проектиране и изграждане на климатични вентилационни инсталиции. Месечно и годишно техническо обслужване (профилактика на климатик / климатици). Гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на климатици. Посещение и диагностика на място при дефектирал климатик. Цялостна профилактика на климатична инсталация. Удължаване на тръбен път на климатика. Смяна на електроника на вътрешно и външно тяло на климатика. Демонтаж и преместване на климатици. Авто климатици – системна поддръжка на климатици за автомобили, инсталация, ремонт.

ЛИМТЕХ предлага бърз и качествен монтаж на климатици в удобно за клиента време. Работниците ни са квалифицирани и с дългогодишен опит в областта на консултации, оглед, монтаж, демонтаж, сервиз и поддръжка на продаваната от нас климатична техника и вентилационни системи. Ние сме екип, който се старае да предлага качествени и максимално бързи услуги за района на Хасково, Димитровград, Кърджали, Харманли, Стара Загора и Пловдив. За нас е важно клиентите да са доволни и да се работи според техните условия и изисквания, за това работим прецизно и коректно на добри цени. Отстъпки от цените за големи поръчки.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.