Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Етем България ЕАД

гр. София
бул. ‘’Илиянци’’ № 119А
София-град област
тел: 02 921 91 11
факс: 02 931 1239, GSM: 0894 755 430, 0894 755 428, 0894 755 436, 0894 755 077
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

ЕТЕМ е една от водещите компании за екструдиране на алуминий в Югоизточна Европа. Основана през 1971 г., ETEM е първата компания, напълно интегрираща процеса на проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви профили за промишлени приложения в Гърция.

С двете си фабрики, в Атина, Гърция и София, България, и годишен капацитет, който надхвърля 40.000 т/год., ETEM гарантира постоянна и непрекъсната доставка на своята продукция. ЕТЕМ е международна компания с износ, който надхвърля 70% от производството и с присъствие в над 20 страни. Фирмата постоянно инвестира в иновации, оборудване и персонал.

С над 40 години опит в секторите проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви индустриални профили, ЕТЕМ е фирма, която предлага продукти и услуги с добавена стойност на своите клиенти като изгражда с тях дълготрайни отношения, които се основават на доверие, почтеност и последователност.

ЕТЕМ притежава силни позиции в Югоизточна Европа и се стреми постоянно към развитие в нови страни и пазари. С ефективна структура и много добре обучен персонал, компанията изпълнява стратегическата си цел да разбере и задоволи нуждите на всеки един пазар, помагайки на клиентите си да постигат своите цели.

Персоналът на ЕТЕМ предлага пълния набор услуги на клиентите си, обхващащ целия цикъл на проекта. От самото начало на един нов проект ние помагаме на заинтересованата страна да избере най-добрия продукт или решение съобразно неговите изисквания. Съдействаме на архитекта или инженера да определи спецификациите на проекта, а също така можем да предложим и техническа помощ или обучение на строителите и монтажниците.

Нашата цел е да проектираме и произвеждаме продукти, които да ни помагат да подобрим всекидневието си било то в жилищна, търговска или работна среда.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.