Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Европласт Инженеринг Груп ООД

гр. Камено
ул. "Толбухин" № 22 А
Бургаска област
тел: 0896 307 777, GSM: 0893 313 999
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Европласт Инженеринг Груп ООД е създадена през 2006 г. с основен предмет на дейност на фирмата е проектиране, изработка и монтаж на пластмасова и алуминиева дограма, стъклопакети и фасадни конструкции , вътрешни и външни щори, охранителни ролетки и гаражни врати, както и мрежи против насекоми и подпрозоречни первази. ЕВРОПЛАСТ ИНЖЕНЕРИНГ ГРУП ООД предлага също довършителни и ремонтни дейности.
Базирана е в гр. Камено, обл. Бургас със собствена производствена база площ от 1600 м2, включваща цех за алуминиева и пластмасова дограма и цех за стъклопакети, както и офис-магазини в гр. Бургас. Дружеството разполага с висококвалифицирани млади и амбициозни експерти.
Фирмата работи с наложили се на световния пазар системи за врати и прозорци – Profilink (България), Rehau и Trocal (Германия), Etem (Гърция), обков за врати и прозорци Siegenia (Германия). Продуктите на Европласт Инженеринг Груп ООД имат всички заводски сертификати и отговарят на европейските стандарти за качество и изискванията за сигурност.
Постоянното ниво на висококачествена продукция, силно развитата складова и производствена база, стриктното изпълнение на ангажиментите в уговорените срокове превръща Европласт Инженеринг Груп във водеща компания в бранша и желан партньор.
Наши услуги
– проектиране
– изработка и монтаж на пластмасова и алуминиева дограма
– стъклопакети и фасадни конструкции
– вътрешни и външни щори

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.