Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Евролукс-99 ЕООД

гр. Плевен
ул. Кара Кольо №6
Плевенска област
тел: 0700 18 338
0893 346 940
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма Евролукс 99 ЕООД започва дейността си, която се състои в продажби на електроуреди на дребно, на територията на гр. Плевен. Основната идея е задоволяване на нуждите на крайния потребител. След няколко години компанията се разраства и започва търговия на едро за цялата страна. Това довежда до създаване на собствена дистрибуторска мрежа – личен автопарк, отлична складова база и висококвалифициран екип.
Първоначално с дребна техника, а по-късно – с внос и продажби на едро към търговци. Големият контраст на житейския стандарт в страната ни накара да поддържаме различен асортимент от стоки. Стараем се да се придържаме към философията на фирмата – да бъдем близо до клиента и адекватно да отговаряме на нуждите му. Затова създадохме за вас – нашите клиенти, уеб сайт с името www.TechnoArenaS.bg, за да влезем директно във вашия дом и да осигурим всички потребности на настоящи и бъдещи клиенти.
Това, което можем да дадем на потребителите, е професионална консултация, гъвкави решения и адекватно отношение към техните проблеми. Целта на фирмата ни е постоянно разрастване в обема на предлаганата стока и разширяване на нашите пазари.
Стремим се да предоставяме на клиентите асортимент от уреди на конкурентни цени, отговарящи на изискванията и потребностите им.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.