Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Димекс Клима ЕООД, Пазарджик

гр.Пазарджик
бул. "България" № 79
Пазарджишка област
тел: 0886 249 744
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Димекс клима ЕООД  е  частна компания, учредена през 2010 г. От създаването си, фирмата е фокусирана върху внедряване на иновативни решения в областта на климатична, вентилационна и отоплителна техника.

От самото начало фирмата се концентрира върху продуктовата гама на DAIKIN и други висококачествени марки и продукти и се концентрира в проектиране, предлагане и обслужване на тази висококачествена техника.

Oсновен предмет на дейност продажба, монтаж и сервиз на битови сплит, мултисплит и vrv системи. Тясно специализирана е в обслужването и сервизирането на всякакви модели и марки климатици. Днес фирмата предлага широка гама от професионални услуги в сферата на отоплението, вентилацията и климатизацията.

Служителите на фирмата имат издадени сертификати за правоспособност за работа с фреони и климатична техника,изграждат отоплителни и климатични инсталации в жилищни, търговски и промишлени сгради.

Изборът на отоплителен уред е винаги дългосрочно решение и добрата инвестиция ще ви спести много разходи в бъдещото му ползване.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.