Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Барос Инженеринг ЕООД

София
ул. “Проф. Георги Брадистилов” 2
София-град област
тел: GSM: 0885 556 698
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

БАРОС ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД изпълнява внос, дистрибуция, продажба и монтаж на богата гама от компоненти за отопление. Ние представя за България продуктите на белгийския производител JAGA n.v. – луксозни дизайн радиатори, конвектори за отопление, вентилаторни конвектори, арт радиатори, арт лири за баня, топловъздушни апарати.

Гамата от продукти предлагани от фирмата, са на доказали своята ефективност и качество производители, като VIESSMANN, Grundfos, HONEYWELL и др., отговарящи на всички европейски стандарти за качество.

Продуктовата гама включва италиански алуминиеви радиатори, стоманени радиатори, климатични системи, слънчеви колектори, термопомпи, котли, горелки, вентилатори, циркулационни помпи, разширителни съдове, медни тръби, полиетиленови и полипропиленови тръби и арматура, пречиствателни станции за отпадни води и др. Разполагаме със стокови наличности и предлагаме цялостен инженеринг на инсталации.

Автоматика за управление на инсталациите, които изграждаме е производство на Honeywell, BOSCH, Siemens,Viessmann или JAGA в зависимост от спецификата на обекта. Нашата цел е да постигнем максимална икономичност при покриването на зададените от клиента изисквания и да обосновем смисъла от направената инвестиция във времето.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.