Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Акватерм ООД

Пловдив
бул. "Асеновградско шосе",
зад бензиностанция Еко
Пловдивска област
тел: 032 680 682, 032 621 760
факс: 032 680 682
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
Акватерм ООД е регистрирана през 1996 г. и през изминалите години се утвърди като лидер в областта на отоплителната, климатична и вентилационна техника. Фирмата предлага пълен инженеринг и цялостно изграждане на инсталации и системи, съобразени с конкретните нужди на сградата и клиента.
Дейността на фирмата е насочена към маркетиране и продажба на отоплителни, вентилационни и климатични съоръжения, както и консултиране, проектиране, доставка, монтаж и сервиз на цялостни инсталации и отделни компоненти. Предлагат се: котли на всички видове горива, водоохлаждащи агрегати, алуминиеви и  стоманени радиатори, лири за бани,  подови и стенни вентилаторни конвектори, топловъздушни апарати и завеси, таванни лъчители, тръби, изолации, подови и соларни системи, вентилационна и климатична техника, изграждането на газови инсталации и пречистветелните станции, системи за регулиране, контрол и др.
Акватерм ООД е дългогодишен партньор на световно известни марки в областта на отоплителната, вентилационна и климатична техника. Това са фирми като: KAMPMANN, DE DIETRICH, VIESSMANN, DAIKIN, HITACHI, GLOBAL, RAAB, KME, ATC, CLIVET, GREE, HERZ, HEIMEIER, OVENTROP и много други.
От 2003 година е оторизиран сервиз и представител на фирма Kampmann GmbH за България, която е специализирана в областта на отоплителната, климатична и вентилационна техника със своите системни решения за организирането на въздуха в помещенията.
Квалифицирани специалисти в областта на топлотехниката Ви гарантират оптимална ефективност на изградените инсталации, както и дълъг период на експлоатация, предлагайки цялостно решение на обекти от различен тип и мащаб.
Признание за професионализма на специалистите от фирмата е доверието и задоволството на клиентите, а доказателство за това са изградените инсталации на десетки обекти от типа на: търговски вериги, хотели, административни сгради, производствени халета, предприятия в хранително – вкусовата промишленост, еднофамилни къщи, жилищни кооперации, апартаменти и други.
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.