Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Аквамар Груп ООД

гр.Варна
ул. "Царевец" № 36
Варненска област
тел: 052 319 009, GSM: 0897 933 715
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма “АКВАМАР” е горда да осигури на своите клиенти решения за отопление, охлаждане, както и за качеството на въздуха за техният дом , хотел или бизнес.
Аквамар Слънчеви и отоплителни системиСпециализирана в инсталациите за водно подово отопление , стенно и таванно охлаждане съчетани с термопомпени системи подпомагани от безплатната енергия на Слънцето чрез слънчевите колектори “АКВАМАР” ОСИГУРЯВА НАЙ- ИКОНОМИЧНИЯТ начин на отопление или охлаждане.
Отопление, охлаждане, вентилация , водопровод,канал са все по-важните инсталации в дадена сграда . Това се определя не само от комфорта на обитателите, но и от иновативните решения за растящите цени на енергията.

Фирмата е официален представител на водещи производители на термопомпи ,тръби ,слънчеви колектори доказали се на световния пазар.

Аквамар Слънчеви и отоплителни системи. През годините на развитие и постоянно повишение на квалификацията на свойте служители “Аквамар” се стреми да предлага на клиентите си само най-добрите решения в отоплителните и охладителните инсталции.
Дружеството прилага и въвежда постоянно най- новите тенденции и стандарти в областта на енергийното спестяване, изолационни материали и нови технологий. Материалите и стоките ,който предлага на клиенти си са само с най-високо качество.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.