Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Акваклима ООД

гр. Варна, ул. "Генерал Киселов" 29
Варненска област
тел: 052 607 702
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Акваклима е фирма с дългогодишен опит, специалист в сферата на климатичните, отоплителните и водопроводните инсталации. Ние предлагаме проектиране, доставка и монтаж на цялостни климатични и отоплителни системи, както и доставка и инсталиране на отделни модули като котли, помпи, радиатори, хидрофори, филтри и др. Успешно дистрибутираме марките Grundfos, Rayko, De Dietrich, Viessman, Osmonics, Kitano.

Акваклима е един от лидерите в проектирането и инсталирането на модерни соларни системи. Като представител на слънчевите колектори MTI – Гърция, Брамак – Австрия и “Viessman” – Германия, можем да предложим най-добра цена в комбинация с професионално качество.

Над 10 години проектираме и инсталираме водопроводни инсталации, филтриращи системи, хидрофорни системи и филтриращи системи от водещите марки Грундфос, Вило, Осмоникс, чешки полипропилен на EVPlast.

Нашите клиенти са предимно крупни инвеститори, но успешно задоволяваме потребностите и на по-малки проекти, като кооперации, къщи и т.н. Наша гордост е трикратната ни работа по проект “Красива България”, което е атестат за професионализма на нашия екип, както и високото качество на услугите, които предлагаме.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.