Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Серия термопомпи Vitocal 200-S, подходящи за апартаменти и къщи

Серията термопомпи Vitocal 200-S на VIESSMANN е с широка гама мощности – от 3,2kW до 14,7kW, което ги прави подходящи за апартаменти, еднофамилни и двуфамилни къщи. Vitocal 200-S се отличава с отлично качество на материалите и изработката. Продукти – Made in Germany. Vitocal 200-S са високо ефективни както по отопление и БГВ , така и при охлаждане. Особенно висока енергийна ефективност имат при отопление: COP до 5,0 при A7/W35 (съгласно директива EN 14511). Външните тела на Vitocal 200-S работят изключително тихо благодарение на технологията Advanced Acoustic Design (AAD) и са идеални за монтаж в гъсто населени региони – видео.

VITOCAL 200

Максимална температура на подаващата линия е до 60 °C , което означава, че освен в комбинация с подово отопление и конвектори, при необходимост Vitocal 200-S могат да се ползват и с радиатори. Системата е много гъвкава – могат да бъдат добавяни още термопомпи Vitocal 200-S – до 5 какскадно свързани машини с общо упавление, което е много подходящо, ако се наложи преустройство и разширяване на сградата. Универсалността и гъвкавостта на серията Vitocal 200-S се вижда и от това, че могат да управляват Viessmann вентилационен уред , да работят с ток, произвеждан от собственика на сградата – например фотоволтаична инсталация, да работят съвместно с газови котли и слънчеви колектори за топла вода на Viessmann – видео.

VITOCAL kaskadno

Серията Vitocal 200-S е с модерен и красив дизайн,  с лесно за обслужване Vitotronic-управление с текстово меню на български език и графични индикации. Има възможност за интернет връзка. Лесното обслужване, високата енергийна ефективност, високото качество и универсалността на системата, безшумната работа и красивия дизайн на серията Vitocal 200-S я правят идеално решение за нуждите на къщи и апартаменти.