Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Подово отопление и охлаждане от REHAU

Силата на REHAU в системите за подово отопление се състои в предлагане на цялостни решения – всички елементи от един производител и решения за всички случаи на приложения в жилищни и офис сгради. Универсалността се вижда от това, че отоплителната система може да бъде монтирана на под, стена или таван. Тя може да се ползва за отопление и охлаждане. Може да бъде за мокро или сухо изпълнение, за ново строителство или саниране.

Podovo1

Основните системи за мокро изпълнение са Varionova, Такер система и Носеща мрежа. При системата Varionova ключови елементи са релефната монтажна плоча  Varionova в съчетание с високо качествените тръби RAUTHERM  S . Системата Varionova , освен качество от най-висок клас, предлага лесен и бърз монтаж – видео.

Podovo2

При необходимост от бърз и евтин монтаж REHAU предлага Такер система на полагане  в съчетание с тръбите RAUTHERM  S. Ако обаче площите, на които се полага подово отопление са много големи, REHAU препоръчва системата  Носеща мрежа.  При Сухата система на полагане предимставата се състоят в бърз монтаж от предварително готови елементи, малка височина, малко тегло на системата – подходящо за стари сгради, като например архитектурни паметници на културата.

REHAU PODOVO otoplenie

Системите за подово отопление на REHAU придават неповторим комфорт и топлина на вашето жилище. Те са едни от най-качествените предлагани на европейският пазар. Освен това , благодарение на ниската температура на водата, използвана в сиситемата за отопление, пестите енергия и получавате ценово изгодно и комфортно отопление
.