Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Може ли едновременно да е радиатор и климатик?

Когато стигнем до въпроса с какво да се отопляваме, често заставаме на кръстопът какво да изберем. Отопление с радиатори или с климатици? С климатиците е по-евтино , а има и охлаждане. С радиаторите усещането е различно – по-комфортно и уютно. Какво да изберем? Искаме предимствата и на двата варианта! Има ли решение? Да, има! Това е серията климатици Daikin Nexura. Тази серия съчетава най-доброто от тези два свята, но без компромиси – видео.

DAIKIN NEXURA

Вътрешното тяло на Nexura е от типа – подово тяло. В него има алуминиев преден панел, който се нагрява като обикновен радиатор. Съчетанието алуминиев панел в подово тяло предлага най-добрия комфорт при отопление и охлаждане. Вертикалното въртене на жалузите осигурява работа, без създаване на въздушно течение. Nexura е изключително тиха, като работи при само 23 dB в режим на охлаждане и едва 19 dB в режим на отдаване на топлина. Това е два пъти по-малко от външния шум в тиха стая! Неговият допълнителен онлайн контролер ви дава възможност да го управлявате чрез приложение от всяка точка с достъп до интернет. Независимо дали е монтирано на стена или в ниша, малката му височина означава, че може да се монтира под прозорец.

DAIKIN NEXURA1

Характерно за Nexura е стилният дизайн , подходящ и за най-взискателните клиенти. Серията е едно от редицата иновативни решения на Daikin. Съчетанието от: предимствата на радиаторите и климатиците, безшумна работа, красивия дизайн и високата енергийна ефективност правят Nexura желан избор за всеки дом.

DAIKIN NEXURA2