Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Кажете стоп на досадния конденз с немско качество на достъпна цена!

REHAU e водещ лидер в областта на системите за производство на дограма в Европа. Немската PVC дограма с марка Rehau: е синоним на качество и надеждност повече от 60 год.

Briliant_Design-1

Серията Brillant-Design е изключително подходяща за взискателни клиенти, търсещи оптимални решения цена-качество, които пазарът на PVC дограма може да предложи на своите потребители. Този профил е отлично решение за изграждане на прозорци и врати на нови сгради и  реновирането на стари сгради. Освен , че води до пестене на енергия, серията Brillant-Design е екологична, тъй като се изработва от рециклируеми материали, което я превръща в естествено решение за вашият дом от 21 век.

Briliant_Design-2

Тази система за дограма има специално решение за ъгли без конденз и плесени. Веднъж завинаги ще се отървете от досадния конденз, който преди ви е създавал редица неудобства и проблеми. Rehau Brillant-Design комбинира ефективна топлоизолация с многообразие в дизайна.  Можете да изберете цвят според интериора и желанията си, който да ви удовлетвори и да изпълни всяка цветна мечта за вашата нова дограма.

Briliant_Design-3