Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Поредната чудесна система за PVC дограма от REHAU

Euro-Design 70 предлага най-добрите предпоставки за строителство на сгради. С доказаните стандарти за качество на REHAU, Euro-Design 70 е една икономична прозоречна система. Многобройните форми, цветове и дизайнерско крило разкриват много възможности за оформление.

euro desing 70 4

Изработена е с изключително качествена High-Definition-FinishingHDF повърхност  , която е много гладка и съответно лесна за поддръжка. Здрава и качествена армировка гарантира оптимални статични качества. Дограмата Euro 70 e рециклируема, в съответствие с принципите на Rehau за максимална екологичност на продуктите и опазване на околната среда.

euro desing 70 2

5-камерната система  Euro-Design 70 предлага икономично решение с изключително разнообразие в масовата дълбочина за вграждане от 70 мм. Особено подходяща за жилищно и промишлено ново строителство и ориентирано към пестене на енергия при саниране на стари сгради.

 REHAU e един от  водещите лидери в областта на прозоречните решения в Европа. Германският концерн REHAU развива дейност на територията на пет континента. Произвежда елементи или цялостни решения в следните направления – полимерни решения, прозоречна решения, елементи за автомобилната индустрия, компоненти за системи за ползване на възобновяеми енергии, тръбни системи в индустрията, локално и  централно топлоснабдяване, подово отопление и охлаждане, термопомпени решения, системи за питейна вода, елементи за мебелната индустрия и други.