Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Бюджетна серия климатици KL на Fujitsu General

С настъпването на зимата или горещото лято се сещаме , че ни е нужно отопление или охлаждане. Често обаче парите не достигат. Ако случаят е такъв, и ви е нужно бюджетно ориентирано, но ефективно решение, то серията климатици KL на Fujitsu General отговарят на вашите нужди.
Сериозно пазарно преимущество на серията е, че успява да даде много добри показатели на енергийна ефективност при ниска цена – клас А+ по отопление и клас А++ по охлаждане.

Fujitsu General-1

Серията се състои от четири машини: 9-ка, 12-ка, 18-ка и 24-ка. Машините се произвеждат под марките: Fujitsu и General. Например: ASHG09KLWA – под марката Fujitsu, ASHA09KLWA – под марката General. Особено финансово изгодни са 9-ката и 12-ката, които покриват по мощност нуждите на преобладаващия брой помещения в жилищния и офисния сектор.
Цялата серия подържа отопление при ниски температури до -15С и работи с новия екологичен фреон R32. Новият фреон R32 има с 68% по-нисък глобален затоплящ ефект, в сравнение с предходния, не оказва неблагоприятно влияние върху озоновия слой и намалява глобалните разходи за опазване на околната среда.

Fujitsu General-2

Серията климатици KL на Fujitsu General имат най-ниски шумови характеристики в класа си, благодарение на иновативна конструкция на вентилатора. Подходящи са за спални помещения. Климатиците могат да бъдат оборудвани с универсален WiFi контролер, който дава възможност да управлявате климатичните системи през смартфон или таблет, както когато сте в къщи, така и дистанционно през връзка с интернет.
Съчетанието от ниска цена, висока енергийна ефективност, ниски шумови характеристики, работа до -15С, прави серията климатици KL на Fujitsu General желано и изгодно решение за нуждите от отпление и охлаждане на дома и офиса.