Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Активно дишаща интегрирана топлоизолационна система на Баумит без термомостове от дюбели

Както е известно при топлоизолационните системи, които ползват дюбели за закрепване на изолационният материал в областта на дюбелите, се създават малки зони, където топлопреминаването е по-голямо, отколкото в останалите части на изолацията. Този проблем е елегантно решен в топлоизолационната система Baumit Open. Лепене, вместо дюбелиране – това е революционният метод на Baumit в топлоизолационните системи. Този метод постига цялостно изключване на термомостове. Всъщност в системата има дюбели, но те се поставят под изолацията – видео.

Baumit1

Иновациите в Baumit Open не спират до тук. Тази система е активно дишаща, като се състои от съвместими паропропускливи компоненти от най-високо качество. В основата на системата са изолационни плочи от полистирен с патентована система от отвори.

BAUMIT1

Тези отвори осигуряват бързо преминаване на водните пари навън. Въздухът, затворен в отворите след подходящо залепване и шпакловане, допринася още повече за ефективна топлоизолация. По този начин „перфорираният” полистирен изолира също както изолационните материали без перфорация, но притежава отлична паропропускливост. Системата осигурява от 2,5 до 5 пъти по-бързо извеждане на влагата от сградата в сравнение с обикновенните топлоизолационни системи.

Baumit2

Интегрираната топлоизолационна система Baumit Open ви гарантира отличен микроклимат и комфорт в жилището. Еднакво добре е приложима за нови сгради и реновиране на стари сгради. Тя съхранява ефективно сградата от външни неблагоприятни въздействия на климата. Осигурява сериозно и трайно намаляване на разхода на енергия и не на последно място всички гореописани предимства на системата са достъпни на една изгодна цена.