Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

ТП „Профайн Австрия“ ООД-Кьомерлинг

LG_Kiomerlinc
гр. София
ул. "Балчик" № 1
София-град област
тел: 02 955 3710
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

KÖMMERLING – качествени профили със световна слава

Пластмасата днес е най-успешният материал за прозорци и нейният пазарен дял постоянно нараства. В новото строителство този дял в общоевропейски план възлиза на 60 процента, а при санирането дори всеки седем от десет прозореца се изработват от този материал.

KÖMMERLING предлага множество прозоречни системи, които със своето многообразие от видими височини и дълбочини на вграждане на крилото и касата, с разнообразните си кострукции с подвижен и стационарен делител, декоративни или делящи стъклото шпроси могат да изпълнят всякакви прозоречни фантазии. Вътрешни подпрозоречни дъски, функционални ролетни щори и кепенци, ПВЦ плоскости за строителството (напр. панели за входни врати), системи за фасадна облицовка и изграждане на балкони допълват асортимента.

Икономичност, дизайн, функционалност, статика, защита на околната среда и отговорното отношение към ресурсите и суровините отговарят при KÖMMERLING на най-високите изисквания и се опират на полезните познания на производителите.

С доверие, откритост и прозрачност ние от марката KÖMMERLING посрещаме предизвикателствата на бъдещето и непрестанно доказваме своя ранг на водеща марка профили за пластмасови прозорци.

KÖMMERLING поддържа профилни системи за всякакъв вид употреба:
Eurodur: Стандартни системи с многообразно приложение
EuroFutur, модерното системно семейство:
EuroFutur Classic
EuroFutur Elegance
EuroFutur MD Classic
EuroFutur MD Exclusiv
Врати плъзгане с повдигане PremiDoor

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.