Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Чечосан ЕООД, Смолян

ул. Смолян
ул. ”Петър Берон” № 11
Смолянска област
тел: 030 162 779, факс: 030 162 779
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

ЧЕЧОСАН ЕООД е създадена през 1999 г. с основна дейност “търговия със строителни материали” и с един магазин, намиращ се в гр.Смолян. През следващите години отривахме по още един магазин както в града, така и в областта, като към настоящия момент има собствени обекти в гр.Девин, гр. Рудозем и гр.Мадан. През 2006 годинa закупихме собствена земя и сграда и създадохме съвременен хипермаркет за строителни материали с европейски стандарти, който да отговоря на повишените изисквания на нашите дългогодишни и бъдещи клиенти. На застроена площ от 5000 кв.м. има разположени над 30 000 артикула строителни материали.
Хипермаркет “ЧЕЧОСАН” – гр.Смолян беше открит на 30.11.2006 г. с пищно тържество и много гости от цялата страна. А за първият рожден ден на хипермаркетa, на 30.11.2007 г. бяха раздадени много награди от организираната томбола. Един от късметлиите получи голямата награда – чисто нов лек автомобил “Форд Фиеста”

Като един от най-големите дистрибутори в областта, “ЧЕЧОСАН” е с изключително богат асортимент и високо качество на продукти за начално строителство, довършителни работи и артикули за външна и вътрешна декорация. В склад “Едрогабаритни материали” се предлага всичко необходимо за грубото строителство – от основи до покрив. Дребно размерните материали са подредени в магазин, като различните видове стоки са разделени в няколко сектора – “В и К, Баня и санитария, О и В”, “Инструменти и железария”, “Градински център и интериорни настилки”, ”Лов и риболов”, ”Спортни стоки, велосипеди, автопринадлежности” ,Електрически материали”, “Бои, декорация и подови настилки”– всичко необходимо за вътрешното обзавеждане и оборудване.

Нашата основна цел е да гарантираме качествено и бързо обслужване, както на контрагентите ни на едро, така и на клиентите на дребно. За целта предлагаме конкурентни ценови оферти за количествени и стойностни поръчки, ежемесечни промоционални цени на различни групи стоки, кратки срокове за доставка и разсрочено плащане. Магазина разполага с клиентски паркинг, бар, климатична инсталация и предлага удобство на клиентите за пазаруване с помощта на професионални консултант-продавачи.

“ЧЕЧОСАН” е един от наи-големите работодатели в Смолянска област. В нашите магазини в областта и централния ни магазин в гр.Смолян работят над 100 служители. Предоставя възможност на хора с различни професии, образование, възраст и интереси да започнат или продължат своята кариера в “Чечосан” ЕООД.

“ЧЕЧОСАН” ЕООД е официален дистрибутор на:

“Брамак покривни системи” АД – гр.Силистра, “Капитан Дядо Никола” АД – гр.Габрово, “Оркикем” ООД – гр.София, “Баумит България” ЕООД – гр.София, “Рехау България” ЕООД – София, “КАИ Груп” АД – София, “Рока България” АД – София, “Церезит България” – гр.София, “Фаянс” – гр.Каспичан, “Екос – 96” ООД – гр.София, “Керамикс”АД – София, “Форма Вита България” АД – гр.Пловдив, “ Сика България” ЕООД – гр.София, “Интеркерамик” ООД – гр.София, ЕТ “Боро” – гр.София, “Велукс България”АД – гр.София, “Шнайдер България”, “Оргахим” АД – гр.София, “Кнауф – България” ЕООД – София, “Ес Ха България” ООД – гр.София, “Сейнт Гобен Вебер България” ЕООД – гр.София и много други.

Освен в гр.Смолян, “ЧЕЧОСАН” ЕООД има обекти и в градовете Девин, Мадан и Рудозем, където можете да намерите или заявите всичко, от което се нуждаете за Вашето строителство или ремонт.

“Чечосан” ЕООД се занимава с прерaботка и търговия на дървен материал. Прозводствената площ на базата е 2720 кв.м., от които 720 кв.м. закрити и 2000 кв.м. открити площи. С гъвкава маркетингова стратегия успяваме да привлечем своите клиенти, да предложим качествена услуга и накараме клиентите да останат доволни. Фирмата е оборудвана с необходимата техника – вертикален банциг, маркола, многолистов циркуляр, окрайчващи машини и други спомагателни машини за изпълняване на качествена продукция. Обработваме следните видове дървесина: смърч, ела, бял бор, черен бор. Производственият капацитет на дървен материал е 10 000 куб.м. на година. Предлагаме богат асортимент на дървен материал, както за българския пазар, така и за износ.

Фирмата разполага със собствена база и транспорт. Предлагаме бързо и качествено изпълнение на поръчките и гъвкава ценова политика, което ни позволява да задоволим изискванията на нашите клиенти.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.