Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Урса Словения ТП

гр. София
бул. "България" № 49 А, ет. 2,офис 9
София-град област
тел: 02 988 8925, факс: 02 988 8926,
GSM: 0889 656 555
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

С 14 фабрики и над 2000 работници URSA е реализирала повече от 500 милиона евро приходи.
URSA произвежда в Испания, Франция, Белгия, Германия, Полша, Русия, и Словения.

Предприятието URSA СЛОВЕНИЯ, като собственост на една от водещите европейски компании в областта на изолациите Ursа Insulation, е съвременна и просперираща компания, която още от 1992 година се интегрира в европейската икономика по отношение на бизнеса и собствеността.

Стратегията ни на развитие, качеството на продуктите ни, спазването на екологичните изисквания, а също и интересът на клиентите ни, извоюваха на фирмената марка URSA авторитетна позиция на многобройните европейски пазари.

Като производител на топло – и звукоизолации от минерални стъклени влакна- вата в групата на URSA Insulation покриваме продажбите в югозападна Европа. Продаваме своята продукция в над 40 страни в Европа. По-голямата част от приходите ни са реализирани на чуждестранните пазари, което ни причислява към най-големите износители в Словения.
Осигуряването на най-високо качество и трайност на топло – и звукоизолация лесно се постига чрез пълно съответствие на всички компоненти, изграждащи конструктивната система на топло и звукоизолации в обектите. Имайки предвид всички условия на вграждане и начина на употреба, необходимо е отделните части от системата да се оптимизират.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.