Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Строителни системи Нитера ООД

гр. София
ж.к. Обеля, ул. "Андрей Германов" № 3
София-град област
тел: 0886 699 131 , 0889 700 703
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Строителни Системи Нитера ООД е основана през 2000 г. в гр. София. От самото си създаване фирмата работи неуморно с цел да удоволетвори нуждите на всеки един клиент, предлагайки му професионално обслужване и индивидуално решение. Динамично развиващия се пазар налага необходимостта от обогатяване на асортимента на предлаганите продукти, затова и компанията разполага с разнообразна гама от разнородни материали – системи окачени тавани, системи от гипсокартон и гипсофазер, топлоизолации, мазилки и бои, строителна химия, интериорни и входни врати, фаянс и теракота, обзавеждане за баня, гранитогрес, подови настилки, хидроизолации, тухли, керемиди, строителен шперплат и OSB, продукти за отводняване и пречистване и много други. Продуктовата гама на Строителни Системи Нитера ООД непрекъснато нараства. Компанията е официален вносител на успешно наложили се производители на Европейския пазар.

Строителни Системи Нитера ООД постоянно разширява дейността си и открива складове в нови населени места. Днес те са единадесет на брой в цяла България: София, Варна, Пловдив, Бургас, Видин, Дупница, Плевен, Русе, Сливен, Стара Загора, Казанлък.

Високото качество на предлаганите стоки, в съчетание с високия професионализъм на служителите и ефективната логистика, утвърждават Строителни Системи Нитера ООД като една от водещите компании в търговията със строителни материали в България. Дружеството е предпочитан партньор от инвеститори и предприемачи. Доказателство за това e референтната листа на част от обектите, на които са доставени материали от Строителни Системи Нитера ООД.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.