Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Натали Клима ООД

София
бул. "Цар Борис III" № 270
София-град област
тел: 02 957 1444, 02 957 1583,
GSM: 0884 592 355
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
НАТАЛИ КЛИМА ООД е българска фирма, създадена през 1995 г. Специализирана е в областта на климатичната, вентилационната и отоплителната техника, като проектира, произвежда, доставя и монтира оборудване по индивидуални проекти. Фирмата разполага със собствена производствена база, оборудвана с прецизни машини и съоръжения, организирани в съответствие с прогнозата за развитие на фирмата. На площ от 800 кв.м. са обособени цехове за производство на:
         – Вентилационни решетки,
         – Вентилационни съоръжения,
         – Въздуховодни елементи,
         – Прахово боядисване.
Ръководството на НАТАЛИ КЛИМА ООД заедно със своите служители се стреми да направи фирмата различима от много други организации със сродна дейност, като предлага широка гама собствени продукти – както унифицирани, така и продукти със специфични изисквания по поръчка на клиента. В момента фирмата предлага на пазара над 30 продукта, като постоянно обогатява производствената гама с нови модификации на усвоените продукти. Персоналът на НАТАЛИ КЛИМА ООД е високо квалифициран в дейностите, които извършва, обучен по специфична производствена технология на фирмата. Системата за управление на качеството е изградена въз основа на ISO9001:2000, като в нея са интегрирани всички процеси в организацията, които имат отношение към качеството на нашите продукти.
За периода на съществуването си, в резултат на сътрудничеството с наши и чужди партньори, НАТАЛИ КЛИМА ООД изпълни вентилационни, климатични и отоплителни инсталации на много административни и търговски обекти на територията на страната. Фирмата залага на качество, коректност и дългосрочно партньорство. Благодарение на опита си и гъвкавата фирмена политика, ние сме предпочитан доставчик на много фирми.
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.