Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Миг Маркет ООД

гр. Варна
ул. "Д-р Желязкова" № 21
Варненска област
тел: 052 303 303, 052 505 449,
факс: 052 303 488, 052 499 648
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

От 1998 година датира успешното ни бизнес сътрудничество със световно известната немска фирма “SALAMANDER”, от която закупуваме пластмасови профили и обков. Произвеждаме също така и пластмасова дограма “KMG” и “Профилинк” и алуминиева дограма “ALUMIL” и WeissProfil.

От 2001г. “Миг-Маркет” въведе в експлоатация и собствен цех за производството на пластмасова и алуминиева дограма, който разполага с пълен комплект оборудвани и настроени по немски стандарт машини. Една от най-новите придобивки е напълно компютъризирана поточна линия “STURZ” за лепене на профили и зачистване на ъгли, която значително улеснява и ускорява работата в цеха. Значителните годишни обеми позволява поддържането на приемливи цени на продукцията, като в производството ни са включени изключително оригинални немски части, обков и уплътнители, съобразени с немския стандарт.

Всички жилищно-административни сгради на фирмата са изпълнени с произведена от нас дограма. През годините “Миг-Маркет” е произвела и монтирала значителен обем дограма на граждани и фирми, много от които в последствие са сключвали допълнителни договори, доволни от предложените им качество и цени. Фирмата не веднъж е доказвала, че е в състояние да изпълни в най-кратки срокове и качествено, сложни по конфигурация и големи като квадратура обекти, каквито са например хотелите “Морско око-Гардън” (1180 м2 ) , “Морска звезда” (1000 м2 ) , “Камчия” (1100 м2) и “Берлин Грийн Парк хотел” (3000 м2), “Аквапарк” (1000 м2), “Ермитаж” (8260 м2).

В офисите на “МИГ-МАРКЕТ” работят специалисти, които могат да конструират най-добрата конфигурация, статически издържана, при най-икономичен вариант.

„Миг Маркет” започва строителната си дейност през 1993г., насочвайки се към изграждането на:
-жилищни сгради;
-промишлени сгради;
-хотелски сгради;
-ниско строителство – жилищни и вилни сгради;
-строителни ремонти и реконструкции.

За периода на своето развитие дружеството реализира над 200 апартамента, ателиета, гаражи, магазини, офиси, лаборатории, вилни сгради, складове и т.н.
В процес на изграждане са още четири жилищни кооперации, както и изграждане на хотелски комплекс четири звезди на брега на морето.

„Миг Маркет”ООД стартира като приемник на ЕТ„Миг-С13 – Галин Ненов”, регистрирано в търговския регистър на 11.03.1992г. и вече 20 години дружеството успешно осъществява дейността си в областта на:
• Реализиране на инвестиционни проекти;
• Изграждане на сгради с жилищно и обществено предназначение;
• Реконструкции, довършителни работи, ремонти;
• Производство на прозоречни системи и окачени фасади;
• Производство на бетонови разтвори и услуги с механизация;

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.