Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Клима Техник ЕООД, София Стрелбище

гр. София
кв. Стрелбище, ул. "Твърдишки проход" № 19
София-град област
тел: 02 995 15 99
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

В КЛИМА ТЕХНИК работят специалисти с богат опит в сферата на продажбата, проектирането и сервизирането на климатични системи. Предмет на дейност на фирмата са единствено и само климатизация и вентилация. Високият стандарт на работа и професионализмът са постигнати с необходимата квалификация и дългогодишен стаж на специалисти по „Топлотехника“, „Хладилна техника“, „Електротехника и автоматика“ и „Маркетинг и Мениджмънт“. Опитните монтажисти, всеки от които е с над 3000 монтирани климатика, подхождат индивидуално към всеки един монтаж, спазвайки стриктно техническите спецификации, хигиена на монтажа и желанията на клиента.

Най-богат избор от марки и модели климатици от сертифицирани производители. Ние предлагаме широка гама от марки и видове климатици на водещите световни производители: Miitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, Daikin, Fujitsu- General, Panasonic, Chofu, Sharp, Hitachi, LG, Midea и други. Благодарение на непрекъснато поддържана богата складова наличност Вие ще изберете най-доброто съотношение между цена и качество. На разположение са нашите професионални консултанти, които ще Ви помогнат за избора на климатична система според Вашите нужди.

Едно от най-важните неща, когато се доверяваме на една фирма за климатици е гаранционното и извънгаранционното обслужване. Ние в КЛИМА ТЕХНИК се гордеем с това, че развиваме един от най-добрите сервизи за климатична техника. Нашата бърза реакция в удобното за вас време е от съществено значение.

Непрекъснато следим какви цени предлагат нашите конкуренти и коригираме нашите цени, така че да бъдат винаги най-изгодни. Ако все пак намерите някъде по-ниска цена във фирма за климатична техника, обадете ни се за коментар.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.